Al meer dan 20 jaar Passie voor Vers Fruit en Groenten

PAssie voor Fruit en Groenten

Fruit in Bedrijf is dé organisatie die gespecialiseerd is in het leveren van fruit en groenten aan de kinderopvang en scholen.

Gezonde levensstijl

Fruit in Bedrijf richt zich op het uitvoeren van uw voedingsbeleid en wij stimuleren daarmee het gezond eten. De ruime ervaring die wij de afgelopen twintig jaar hebben opgedaan in deze specifieke branche, maakt dat wij met alle knel- en pluspunten bekend zijn.

Altijd vers, geen verspilling
Bezorgen zelf in heel Nederland
Wekelijkse levering
Fruit in Bedrijf samenwerking Kentalis

Appelsap met een maatschappelijk smaakje


Doen wat je leuk vindt en meedoen aan de maatschappij is voor iedereen belangrijk. Daarom werken wij samen met Kentalis

"Het is een mooi en ambachtelijk proces waarin cliënten kunnen beleven, voelen en ervaren. Verschillende zintuigen zoals geur, voelen, ruiken, proeven worden geprikkeld. De cliënten die wij begeleiden kunnen laagdrempelig een zinvolle activiteit ervaren. Waar ook nog eens een prachtig eindproduct uitkomt." - Stephanie, Persoonlijke Begeleider.

Om ervoor te zorgen dat wij nooit een stuk fruit weggooien, werken wij ook samen met de nationale voedselbank. Zo zorgen we ervoor dat  iedereen toegang heeft tot vers fruit en groenten.

Ons unieke concept

Wij regelen het hele proces voor jou. Als specialist selecteren wij seizoensproducten voor de beste prijs en zorgen wij voor een aanbod op maat. Altijd inzichtelijk en transparant voor jouw organisatie. Kies voor ons concept om verspilling te voorkomen, kosten en tijd te besparen en gegarandeerd een gevarieerde levering te ontvangen.

Ons aanbod
Fruit in Bedrijf voor de kinderopvang

Wekelijks vers fruit en groenten ontvangen? 

contact