FRUIT en Groenten Assortiment VOOR Iedere Organisatie

Soms is het appels met peren vergelijken

Elke organisatie heeft zijn eigen voedingsbeleid, wensen en behoeftes. Of het nou hapklare gezonde snacks zijn voor kinderen in de opvang of een gevarieerde selectie voor op school. Ons aanbod sluit naadloos aan op jouw behoefte.

Fruit in Bedrijf voor de kinderopvang

Fruit in kinderopvang

Fruit in Bedrijf verzorgt vers fruit en groenten voor de kinderopvang in heel Nederland. Op basis van het aantal kinderen selecteren we de lekkerste seizoensproducten, exact de juiste hoeveelheid en gegarandeerd 7 dagen vers.

Meer informatie
Fruit in bedrijf voor scholen
Subsidie voor Schoolmaaltijden

Fruit in scholen

Elke scholier verdient toegang tot een gezonde maaltijd. Als onderdeel van het Programma Schoolmaaltijden voorzien wij scholen van vers fruit- en groentenbestellingen. Hulp nodig bij de subsidie-aanvraag? Wij helpen graag.

Meer informatie

Fruit en groenten van de hoogste kwaliteit

Elke dag gaan wij weer op zoek naar de lekkerste fruit en groenten. Wat is op dit moment in het seizoen? Wat kunnen we nu lokaal inkopen? Allemaal om op jouw locatie de lekkerste snacks te bezorgen.

40+
Soorten fruit en groenten
0%
Verspilling
Min 7
dagen vers
100%
Vers. Dagelijkse inkoop

Vers, bezorgd in heel Nederland

Fruit en groenten per stuk bestellen

Met slechts een paar klikken bestel je makkelijk via ons online portaal het gewenste aantal fruit- en groentesoorten. Vertrouwd en snel geleverd met ons eigen vervoer in heel Nederland.

Wekelijkse herhaalservice

Kies voor onze herhaalservice en wij zorgen voor diverse fruit- en groentenbestellingen afgestemd op jouw wensen, elke week weer. Geef het aantal kinderen door en wij gaan voor je aan de slag!

Gezonde levensstijl

Fruit in Bedrijf richt zich op het uitvoeren van uw voedingsbeleid en wij stimuleren daarmee het gezond eten. De ruime ervaring die wij de afgelopen twintig jaar hebben opgedaan in deze specifieke branche, maakt dat wij met alle knel- en pluspunten bekend zijn.

Bezorgd op locatie
Meerdere keren per week
Altijd vers
Fruit in Bedrijf voor een gezonde levenstijl

Wekelijks vers fruit en groenten ontvangen? 

contact