Vers FRUIT en groenten VOOR de kinderdagopvang

Vers fruit voor
de jonge ontdekkers

Gezonde eetgewoontes gaan een leven lang mee. Begin daarom jong en zorg voor iedere dag smaakvol fruit en groenten voor kinderen. Jong geleerd is oud gedaan!

Hier zijn we trots op

450+
Locaties
wekelijks
vers geleverd
20+
jaar ervaring

Gezonde voeding voor ieder kind

In de kinderopvang is het belangrijk om kinderen gezonde voeding aan te bieden. Fruit en groenten zijn een perfecte keuze, boordevol vitaminen en makkelijk te eten. En het beste van alles? Je bestelt het eenvoudig zelf online of kiest voor ons concept en laat jouw assortiment samenstellen. Kies uit meer dan 40+ producten!

Bezorgd op locatie, in heel Nederland.
Lokaal en seizoensgebonden
Minimaal 7 dagen houdbaar
Fruit en groente in de kinderopvang
Fruit in Bedrijf leverancier van vers fruit en groenten

Ons concept

Wil je alle gemak ervaren? Laat ons het hele proces voor jou regelen. Als specialist selecteren wij seizoensproducten voor de beste prijs en zorgen wij voor een aanbod op maat. Kies voor dit concept om verspilling te voorkomen, kosten en tijd te besparen en gegarandeerd een gevarieerde levering te ontvangen.

Zelf bestellen en herhaalservice

Met slechts een paar klikken bestel je makkelijk via ons online portaal het gewenste aantal fruit- en groentesoorten. Kies voor onze herhaalservice en wij zorgen voor een verse levering, elke week weer.

Fruit in Bedrijf samen met voedselbank

Appelsap met een maatschappelijk smaakje

Doen wat je leuk vindt en meedoen aan de maatschappij is voor iedereen belangrijk. Daarom werken wij samen met Kentalis.

"Het is een mooi en ambachtelijk proces waarin cliënten kunnen beleven, voelen en ervaren. Verschillende zintuigen zoals geur, voelen, ruiken, proeven worden geprikkeld. De cliënten die wij begeleiden kunnen laagdrempelig een zinvolle activiteit ervaren. Waar ook nog eens een prachtig eindproduct uitkomt." - Stephanie, Persoonlijke Begeleider.

Wij zijn tegen verspilling. En daarom werken wij samen met de nationale voedselbank. Zo zorgen we er ook voor dat iedereen toegang heeft tot vers fruit en groenten.

Fruit in Bedrijf en Kentalis

Wekelijks vers fruit en groenten ontvangen? 

contact