Gezond en lekker Schoolfruit

VOOR Iedere SCHOLIER Een
GEZONDE SCHOOLMAALTIJD

Als onderdeel van het Programma Schoolmaaltijden voorzien wij scholen van verse fruit- en groentenbestellingen. Zo zorgen we ervoor dat elk kind toegang heeft tot gezonde voeding.

Hier zijn we trots op

20+
jaar ervaring
erkend
Schoolmaaltijden leverancier
450+
locaties

Vers schoolfruit-
en groenten

Gezonde voeding is belangrijk voor ontwikkeling van kinderen. Daarom worden onze producten voor scholen gesubsidieerd door de overheid. Onze leveringen bestaan uit een variatie van schoolfruit- en groenten. Kies uit meer dan 35+ producten!

Bezorgd op locatie, in heel Nederland
Erkend Schoolmaaltijden leverancier
Gegarandeerd 7 dagen houdbaar
Schoolmaaltijden leverancier Fruit in Bedrijf

Programma Schoolmaaltijden

Wij zijn erkend leverancier van Programma Schoolmaaltijden. Hiermee steunen wij dit initiatief en kunnen we jou helpen gezonde maaltijden op school te realiseren.

Subsidie aanvragen?

Meld je aan voor het Programma Schoolmaaltijden en geef jouw school een gezonde boost! Na goedkeuring ontvangt de school een budget om gezond eten op school te organiseren. Stimuleer zo gezonde eetgewoonten van leerlingen.

Fruit in Bedrijf samen met voedselbank

Appelsap met een maatschappelijk smaakje

Doen wat je leuk vindt en meedoen aan de maatschappij is voor iedereen belangrijk. Daarom werken wij samen met Kentalis

"Het is een mooi en ambachtelijk proces waarin cliënten kunnen beleven, voelen en ervaren. Verschillende zintuigen zoals geur, voelen, ruiken, proeven worden geprikkeld. De cliënten die wij begeleiden kunnen laagdrempelig een zinvolle activiteit ervaren. Waar ook nog eens een prachtig eindproduct uitkomt." - Stephanie, Persoonlijke Begeleider.

Wij zijn tegen verspilling. En daarom werken wij samen met de nationale voedselbank. Zo zorgen we er ook voor dat iedereen toegang heeft tot vers fruit en groenten.

Fruit in Bedrijf en Kentalis

Wekelijks vers fruit en groenten ontvangen? 

contact