×
 • Zorg voor communicatie

  Wij adviseren afnemers over wijzen van bewaren van fruit en bevelen onze afnemers maandelijks per nieuwsbrief aan wat het beste seizoensfruit van die week is. 

 • Zorg voor kwaliteit

   

  Bij de meeste van de kinderdagverblijven en BSO’s bevat de koeling te weinig ruimte voor opslag van groente en fruit.

 • Zorg voor lagere kosten

  Wij leveren producten de hoogst mogelijke kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs. Hiervoor zijn onze inkopers dagelijks op pad. Wij kopen bij veilingen,

Over ons

Grote kennis van fruit en groente, daarmee onderscheiden wij ons van anderen. Wij leveren aan alle denkbare varianten van kinderopvanginstellingen in Noord Brabant, Gelderland, Zuid-Holland en Utrecht.

Van jongs af aan zijn wij opgegroeid tussen groente en fruit. We hebben daardoor een passie ontwikkeld voor het vak van groenteboer en delen onze kennis graag met onze klanten. 

Onze missie is onze klanten te voorzien van het beste fruit en de mooiste groente die de natuur te bieden heeft. Daarbij staan gezondheid en smaak voorop. 

 

Fruit in Bedrijf is gevestigd in Berlicum en beschikt daar over een gekoelde opslag in ons bedrijfspand. Hier komen onze natuurproducten dagelijks vers binnen en worden ze ook verwerkt. 

                                                          

 

Tip voor deze maand

 

 


Lees meer